Posts Tagged ‘sms’

Nya satsningar från LuckyLoan

LuckyLoan satsar vidare på marknaden för smslån och mobillån. Idag erbjuder långivaren webblån och smslån på beloppen 500 kr, 1000 kr, 2000 kr och för återkommande kunder 3000 kr.

Om man tecknar lånet via mobil/sms så tillkommer 60 SEK i avgifter (2 st sms).

För att beviljas lån hos Luckyloan måste låntagaren vara myndig och svensk medborgare, sakna betalningsanmärkning samt ha eget mobilabonnemang (obs, inte kontantkort). Du behöver ingen pant eller borgenär och behöver inte ange vad du skall använda pengarna till.
Låneföretaget Vivus sänker åldergränsen för att teckna smslån

Vivus, en av de företag som leder många av de listor vi har på lägsta kostnader på smslån på 500 kr, 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr, 4000 kr och 5000 kr, ändrar lånevillkoren. Vivus sänker åldergränsen för att teckna ett lån via sms och/eller webben. Den nya åldersgränsen är 18 år.

Hos Vivus kan man teckna ett nytt lån på upp till 4000 kr till en kostnad på 0 SEK (gäller endast nya kunder).

Till jämförelselistan för mobillån på 1000 kr (jämför ränta och övriga kostnader).

Till Vivus webbplats.
Gratis 1000 kronors lån för nya kunder hos SMSPengar

Långivaren SMSPengar har en ny kampanj igång där första lånet på 1000 kr är gratis för nya kunder. Erbjudandet gäller endast för kunder som är nya. Som vanligt tecknat du lånet online eller via telefon/SMS och man betalar tillbaka nästa månad. Man får besked om man får lånet direkt.

Till SMSPerngars webbplats.