Posts Tagged ‘mobilabonnemang’

Snabbfinans, ny kreditgivare som erbjuder snabblån som är med i våra jämförelsetabeller över webblån och mobillån

Snabbfinans heter den senaste långivaren vi tagit in i våra tabeller med jämförelser över Sveriges bästa mobillån, smslån och Internetlån. I jämförelsetabellerna kan du enkelt och översiktligt jämföra kostnader för lån, avgifter och räntor från de olika kreditgivarna.

Snabbfinans erbjuder sina låntagare webblån och smslån på 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr. Att ansöka om ett lån kostar inget. Om man har en betalningsanmärkning är det ingen idé att ansöka om ett lån. Se fler lånevillkor från Snabbfinans nedan.

Företaget bakom Snabbfinans heter S&A Sverige AB.

Lånevillkor för smslån och internetlån hos Snabbfinans

 • Snabbfinans beviljar bara ett lån i taget (man måste alltså ha betalat tillbaka ett lån från Snabbfinans innan man kan ansöka om ett nytt).
 • Snabbfinans gör detaljerade kreditupplysningar och individuella kreditbedömningar när man ansöker om ett snabblån. Detta innebär att Snabbfinans väger ihop ekonomisk information från den sökande personen och extern information från olika källor med eventuell intern information och tidigare lånehistorik och betalhistorik (om man är återkommande kund) för att göra en så korrekt bedömning som möjligt av låntagarens återbetalningsförmåga.
 • Snabbfinans beviljar inte lån till personer som har en eller flera betalningsanmärkningar, skuldsaldo hos Kronofogden, pågående utmätning, skuldsanering eller annat som kan indikera oförmåga att betala tillbaka ett lån i tid.
 • Snabbfinans beviljar inte lån till personer under 20 år eller personer som på annat sätt är omyndiga.
 • Snabbfinans beviljar snabblån till personer som har en fast adress och är folkbokförda i Sverige.
 • Låntagaren ska ha minst 150 000 SEK i taxerad inkomst.
 • Låntagaren som ska teckna ett mobillån eller webblån hos Snabbfinans behöver ha ett mobilabonnemang.

Snabbfinans
Kreditidag ny långivare med i jämförelselistan

Nu har vi utökat jämförelsetabellen över långivare som ställer ut lån på 500 kr, 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr med Kreditidag. Kreditidag erbjuder sina kunder mobillån och webblån på femhundra kronor upp till tre tusen kronor. Vi har även jämförelser för smslån och internetlån på 4000 kr och 5000 kr, men den typen av högre belopp kan man inte låna hos Kreditidag.

Lånevillkor hos Kreditidag

 • För att få låna hos Kreditidag ska man uppfylla följande villkor:
 • Minst 24 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Ett mobilabonnemang registrerat i sitt namn
 • En taxerad inkomst på minst 120 000 kr per år (gäller för lån på 500 kr och 1000 kr). För att få låna 1500-2000 kr krävs en taxerad inkomst på minst 180 000 kr. För att få låna 2500-3000 kr krävs en taxerad inkomst på minst 240 000 kr.

Som förstagångskund hos oss får man låna högst 1000 kr hos Kreditidag.

Till Kreditidag.
Nya satsningar från LuckyLoan

LuckyLoan satsar vidare på marknaden för smslån och mobillån. Idag erbjuder långivaren webblån och smslån på beloppen 500 kr, 1000 kr, 2000 kr och för återkommande kunder 3000 kr.

Om man tecknar lånet via mobil/sms så tillkommer 60 SEK i avgifter (2 st sms).

För att beviljas lån hos Luckyloan måste låntagaren vara myndig och svensk medborgare, sakna betalningsanmärkning samt ha eget mobilabonnemang (obs, inte kontantkort). Du behöver ingen pant eller borgenär och behöver inte ange vad du skall använda pengarna till.