Posts Tagged ‘låntagare’

Viaconto återupptar att ge ut snabblån till personer med betalningsanmärkning

Viaconto, ett av de företag vi jämför priser och kostnader på för mobillån och webblån, går nu tillbaka till att i vissa fall bevilja snabblån till personer som har en betalningsanmärkning. För ungefär ett halvår sedan upphörde Viaconto att bevilja lån till personer med betalningsanmärkning, men nu går man alltså tillbaka till sin tidigare policy och beviljar lån till personer med betalningsanmärkning. Låntagaren måste dock uppfylla övriga kriterier hos Viaconto.

Till Viaconto.
Vivus sänker priserna på snabblån för återkommande kunder

Vivus är en av prispressarna på marknaden för snabblån i form av mobillån och webblån. Nu sänker man priserna för återkommande kunder.

En återkommande låntagare kan teckna lån på 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr, 4000 kr, 5000 kr och 6000 kr hos Vivus. För aktuell kostnad gå in under respektive jämförelsesajt och jämför Vivus kostnader för weblån och smslån.
Nya satsningar från LuckyLoan

LuckyLoan satsar vidare på marknaden för smslån och mobillån. Idag erbjuder långivaren webblån och smslån på beloppen 500 kr, 1000 kr, 2000 kr och för återkommande kunder 3000 kr.

Om man tecknar lånet via mobil/sms så tillkommer 60 SEK i avgifter (2 st sms).

För att beviljas lån hos Luckyloan måste låntagaren vara myndig och svensk medborgare, sakna betalningsanmärkning samt ha eget mobilabonnemang (obs, inte kontantkort). Du behöver ingen pant eller borgenär och behöver inte ange vad du skall använda pengarna till.
Nanokredit förändrar sin kreditbedömningsmodell, fler kan få lån

Nanokredit har ett av marknadens flexiblaste erbjudanden inom snabblån, det vill säga webblån/internetlån eller mobillån/sms-lån. Nu förändrar Nanokredit sin kreditbedömningsmodell.

Kreditbedömningsmodellen är baserad på Nanokredits specifika kundprofil. Tidigare har Nanokredit gjort en traditionell kreditbedömning, men nu tar de hänsyn till hur kundprofilen ser ut. Kundprofilen i sin tur är uppbyggd av den erfarenhet som Nanokredit upp sedan 2008 om snabblån och krediter.

Detta betyder att fler låntagare som tidigare inte kunde få lån på grund av den traditionella kreditbedömingen nu kan teckna ett smslån eller mobillån.

Till Nanokredit.
Nya kunder kan låna upp till 6000 kr hos Folkia (60/90 dagar)

Folkia utökar möjligheterna för nya kunder. Nya låntagare kan numera teckna lån från 1000 kr till 6000 kr. För lån på 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr är lånetiden 30 dagar. För lån på 4000 kr och 5000 kr kan man välja mellan 30 eller 60 dagars kredittid hos Folkia. För det högsta beloppet som nya kunder kan teckna är låneperioden 60 eller 90 dagar.

Befintliga kunder hos Folkia kan teckna lån på ännu högre belopp. Återkommande kunder kan teckna mobillån och internetlån på mellan 1000 och 10 000 SEK. Låneperioden varierar mellan 30 till 90 dagar.

Till Folkia.