Posts Tagged ‘jämförelsetabell’

Vi utökar jämförelselistorna för lånebeloppen 1000-3000 kr ytterligare med Creditum

Vi fortsätter vårt förbättringsarbete ytterligare och lägger till långivaren Creditum i jämförelsetabellerna för snabblån på mellan 1000-3000 kr.

Hos Creditum kan ansöka om lån dygnet runt. För nya kunder behandlas sedan låneansökningarna mellan 09:00 – 14:00. För återkommande kunder behandlas låneansökningar mellan 09:00 – 21:00.

När det är dags att betala tillbaka smslånet så skickar Creditum en faktura till dig. Återbetalningstiden för Creditums snabblån är 30 dagar och du betalar till anvisat bankgiro. Lånets förfallodatum står på fakturan som du får med posten.

Till Creditums webbplats.

Mer om Creditum hos vår systersajt.
SMSfinans byter namn till StrandiaFinans

SMSFinans som vi haft med i våra jämförelsetabeller ett bra tag nu har nyligen bytt namn till StrandiaFinans. I samband med namnbytet har även utbudet av snabb lån och snabba krediter utökats. Nu erbjuder StrandiaFinans snabblån i från 500 kr till 10000 kr.

Webblån och smslån på 500 till 3000 kronor är det 30 dagars återbetalningstid på. Internetlån och mobillån på 4000 till 10000 kronor är det 90 dagars kredittid på.

Till StrandiaFinans.

Läs mer om StrandiaFinans.
Moneypal nu med i jämförelselistorna med snabblån för 5000 kr och uppåt

Nu har vi tagit med långivaren Moneypal i våra jämförelsetabeller över de bästa långivarna av snabblån då man vill:

 • Låna 5000 kr
 • Låna 10000 kr
 • Låna 20000 kr

Moneypal ställer ut snabblån på mellan 5000 kronor och 30000 kronor. Moneypal är enkelt att jämföra med eftersom denna långivare inte har aviavgifter och uppläggningsavgifter för sina mikrolån. Moneypal har en ränta men inga avgifter. Det finns ingen avgift för lånet utan en månadskostnad för att betala tillbaka lånet inklusive ränta och amortering på en viss tid.

Till Moneypal.
Halens Privatlån nu mer i jämförelselistan över kreditgivare med snabblån

Vi utökar listan med kreditgivare och låneinstitut med Halens Privatlån. Halens erbjuder webblån på mellan 1000 kr till 30000 kr.

Uppläggningsavgift och aviseringsavgift är 0 kr hos Halens. De priser som redovisas i jämförelsetabellen är de som gäller.

Halens Privatlån är ett lån med så kallad annuitetsbetalning, vilket betyder att du betalar samma månadskostnad varje månad under återbetalningstiden. Avbetalningstiden är 1 till 5 år hos Halens.

Betalningsfri månad hos Halens

Halens erbjuder möjligheten att hoppa över en månadsbetalning, en service som Halens kallar för betalningsfri månad. Som låntagare hos Halens kan man utnyttja den betalningsfria månaden efter fyra korrekt gjorda inbetalningar/avbetalningar på det befintliga lånet. Betalningsfri månad kan användas maximalt två gånger per kalenderår. När låntagaren utnyttjar en betalningsfri månad läggs räntan för perioden till kapitalskulden och återbetalningstiden för snabblånet förlängs.

Till Halens.
Snabbfinans, ny kreditgivare som erbjuder snabblån som är med i våra jämförelsetabeller över webblån och mobillån

Snabbfinans heter den senaste långivaren vi tagit in i våra tabeller med jämförelser över Sveriges bästa mobillån, smslån och Internetlån. I jämförelsetabellerna kan du enkelt och översiktligt jämföra kostnader för lån, avgifter och räntor från de olika kreditgivarna.

Snabbfinans erbjuder sina låntagare webblån och smslån på 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr. Att ansöka om ett lån kostar inget. Om man har en betalningsanmärkning är det ingen idé att ansöka om ett lån. Se fler lånevillkor från Snabbfinans nedan.

Företaget bakom Snabbfinans heter S&A Sverige AB.

Lånevillkor för smslån och internetlån hos Snabbfinans

 • Snabbfinans beviljar bara ett lån i taget (man måste alltså ha betalat tillbaka ett lån från Snabbfinans innan man kan ansöka om ett nytt).
 • Snabbfinans gör detaljerade kreditupplysningar och individuella kreditbedömningar när man ansöker om ett snabblån. Detta innebär att Snabbfinans väger ihop ekonomisk information från den sökande personen och extern information från olika källor med eventuell intern information och tidigare lånehistorik och betalhistorik (om man är återkommande kund) för att göra en så korrekt bedömning som möjligt av låntagarens återbetalningsförmåga.
 • Snabbfinans beviljar inte lån till personer som har en eller flera betalningsanmärkningar, skuldsaldo hos Kronofogden, pågående utmätning, skuldsanering eller annat som kan indikera oförmåga att betala tillbaka ett lån i tid.
 • Snabbfinans beviljar inte lån till personer under 20 år eller personer som på annat sätt är omyndiga.
 • Snabbfinans beviljar snabblån till personer som har en fast adress och är folkbokförda i Sverige.
 • Låntagaren ska ha minst 150 000 SEK i taxerad inkomst.
 • Låntagaren som ska teckna ett mobillån eller webblån hos Snabbfinans behöver ha ett mobilabonnemang.

Snabbfinans
Onea – ny långivare med högre lånebelopp (5000-15000 kr)

Onea är en ny långivare av smslån och webblån som vi från och med nu har med i våra jämförelsetabeller. Onea ställer ut lån med start på beloppen 5000 kr, 6000 kr och högre upp till 15000 kr.

Titta vidare på webbplatserna

 • lana5000.se
 • lana6000.se

Om man inte har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid (man bestämmer en inledande återbetalningstid på till exempel 30, 60 eller 90 dagar när man tecknar snabblånet) så erbjuder Onea möjligheten att förlänga lånet.
Smskredit ny kreditgivare med i jämförelselistan över smslån och webblån

Smskredit är den senaste i raden med olika långivare av smslån och internetlån som vi tar med i våra jämförelsetabeller för snabba lån och krediter här på lana1000.se, men även våra systersajter lana2000.se, lana3000.se, lana4000.se och lana5000.se.

Smskredit heter egentligen SMS Kredit Skandinavien AB och är en del av MobillånKoncernen. Smskredit erbjuder mobillån och weblån på följande belopp.

 • Lån 1000 kr
 • Lån 2000 kr
 • Lån 3000 kr
 • Lån 4000 kr
 • Lån 5000 kr

Smskredit har en kampanj igång och den innebär att om man är ny kund kan man låna 1000 kronor kostnadsfritt (en ansökningsavgift på 30 kr tillkommer).

Till Smskredit.
Kreditidag ny långivare med i jämförelselistan

Nu har vi utökat jämförelsetabellen över långivare som ställer ut lån på 500 kr, 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr med Kreditidag. Kreditidag erbjuder sina kunder mobillån och webblån på femhundra kronor upp till tre tusen kronor. Vi har även jämförelser för smslån och internetlån på 4000 kr och 5000 kr, men den typen av högre belopp kan man inte låna hos Kreditidag.

Lånevillkor hos Kreditidag

 • För att få låna hos Kreditidag ska man uppfylla följande villkor:
 • Minst 24 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Ett mobilabonnemang registrerat i sitt namn
 • En taxerad inkomst på minst 120 000 kr per år (gäller för lån på 500 kr och 1000 kr). För att få låna 1500-2000 kr krävs en taxerad inkomst på minst 180 000 kr. För att få låna 2500-3000 kr krävs en taxerad inkomst på minst 240 000 kr.

Som förstagångskund hos oss får man låna högst 1000 kr hos Kreditidag.

Till Kreditidag.
Nya kunder kan låna billigare hos Folkia

Folkia är en av de ledande långivarna som ställer ut lån på 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr, 4000 kr, 5000 kr, 6000 kr och belopp ända upp till 10 000 kronor. Nu sänker Folkia priset på sina mikrolån och snabblån. Till exempel gäller detta för beloppen tretusen, fyratusen och femtusen kronor.

Fortsätt till jämförelsetabellerna på lana3000.se, lana4000.se och lana5000.se för dessa belopp för att se hur Folkias nya erbjudande står sig jämfört med andra banker och låneinstitut som och ger ut lån på samma belopp.

Folkia sänker endast priserna för nya kunder. Återkommande kunder får betala samma totala lånebelopp som tidigare. För tillfället råder en tuff konkurrens på marknaden för webblån och microlån. Nya aktörer på snabblånemarknaden med konkurrenskraftiga erbjudanden pressar mer etablerade långivare som Folkia att anpassa sina erbjudanden. En start trend på marknaden för smslån och mobillån är att långivarna sänker priset för nya kunder. Återkommande kunder kan betala mer.

Till Folkia.