Posts Tagged ‘aviavgift’

Ellos Privatlån med i våra jämförelsetabeller över snabblån och privatlån

Nu utökar vi listorna med kreditinstitut, långivare och banker som erbjuder snabba krediter i form av snabblån och privatlån via internet och mobil (och ofta även papper…). Den nya långivaren heter Ellos Privatlån.

Våra jämföreslsetabeller på denna webb och våra systersajter med andra lånebelopp (se lista med systersajter i högerkolumnen) har nu med Ellos Privatlån. Här jämför vi Ellos Privatlåns avgifter och räntor med övriga konkurrenter inom lånebranschen.

Ingen uppläggningsavgift, inga aviavgifter

Det som utmärker Ellos Privatlån från andra liknande långivare är att de INTE har någon uppläggningsavgift för sina snabblån och privatlån. De har heller inga aviavgifter i samband med månadsbetalningar av lånet.

Betalningsanmärkningar accepteras inte

Återbetalningstiden är mellan 1 till 5 år hos Ellos Privatlån. Om man har betalningsanmärkningar sedan tidigare är det igen idé att söka om ett lån hos Ellos Privatlån eftersom man inte accepterar låneansökningar där låntagaren har betalningsanmärkningar.

Till Ellos Privatlån.
Bilpant – snabblån med bilen som säkerhet

Bilpant är en långivare som är lik många av de andra långivare av snabblån och privatlån som vi jämför här.

Det som utmärker Bilpant är att man tecknar lånet med en bil som säkerhet. Man kan inte ha andra lån på bilen, bilen måste alltså vara obelånad.

Som låntagare kan man låna från 5000 kr upp till 25000 kr i 30, 60 eller 90 dagar hos Bilpant. Och det går att låna hos Bilpant även om man har betalningsanmärkningar (men du måste alltså ha en bil som säkerhet för att få låna).

Olika avgifter hos Bilpant

  • Ränta
  • Uppläggningsavgift
  • Aviavgifter

När man tecknar ett lån hos Bilpant anges samtliga dessa lånekostnader.

Om man “kommer på grön kvist” igen så kan man slutbetala lånet utan extra avgifter hos Bilpant.

Till Bilpant.
Moneypal nu med i jämförelselistorna med snabblån för 5000 kr och uppåt

Nu har vi tagit med långivaren Moneypal i våra jämförelsetabeller över de bästa långivarna av snabblån då man vill:

  • Låna 5000 kr
  • Låna 10000 kr
  • Låna 20000 kr

Moneypal ställer ut snabblån på mellan 5000 kronor och 30000 kronor. Moneypal är enkelt att jämföra med eftersom denna långivare inte har aviavgifter och uppläggningsavgifter för sina mikrolån. Moneypal har en ränta men inga avgifter. Det finns ingen avgift för lånet utan en månadskostnad för att betala tillbaka lånet inklusive ränta och amortering på en viss tid.

Till Moneypal.
Nu kan man som ny kund teckna ett snabblån på 3000 kr hos Kredit 365

Tidigare kunde man teckna ett lån på 1000 kr eller 2000 kr hos Kredit 365. Detta har nu utökats så att man som ny låntagare även kan teckna lån på 3000 kr.

Lånetiden är som för övriga mobilllån och webblån hos Kredit 365 30 dagar. Om man ser på ett 3000 kronorslån så är uppläggningsavgift 425 kr, aviavgift 45 kr och räntekostnaden 293 kr, vilket totalt blir 3 763 kr.

Till Kredit 365.