Posts Tagged ‘avgift’

Ellos Privatlån med i våra jämförelsetabeller över snabblån och privatlån

Nu utökar vi listorna med kreditinstitut, långivare och banker som erbjuder snabba krediter i form av snabblån och privatlån via internet och mobil (och ofta även papper…). Den nya långivaren heter Ellos Privatlån.

Våra jämföreslsetabeller på denna webb och våra systersajter med andra lånebelopp (se lista med systersajter i högerkolumnen) har nu med Ellos Privatlån. Här jämför vi Ellos Privatlåns avgifter och räntor med övriga konkurrenter inom lånebranschen.

Ingen uppläggningsavgift, inga aviavgifter

Det som utmärker Ellos Privatlån från andra liknande långivare är att de INTE har någon uppläggningsavgift för sina snabblån och privatlån. De har heller inga aviavgifter i samband med månadsbetalningar av lånet.

Betalningsanmärkningar accepteras inte

Återbetalningstiden är mellan 1 till 5 år hos Ellos Privatlån. Om man har betalningsanmärkningar sedan tidigare är det igen idé att söka om ett lån hos Ellos Privatlån eftersom man inte accepterar låneansökningar där låntagaren har betalningsanmärkningar.

Till Ellos Privatlån.
Moneypal nu med i jämförelselistorna med snabblån för 5000 kr och uppåt

Nu har vi tagit med långivaren Moneypal i våra jämförelsetabeller över de bästa långivarna av snabblån då man vill:

  • Låna 5000 kr
  • Låna 10000 kr
  • Låna 20000 kr

Moneypal ställer ut snabblån på mellan 5000 kronor och 30000 kronor. Moneypal är enkelt att jämföra med eftersom denna långivare inte har aviavgifter och uppläggningsavgifter för sina mikrolån. Moneypal har en ränta men inga avgifter. Det finns ingen avgift för lånet utan en månadskostnad för att betala tillbaka lånet inklusive ränta och amortering på en viss tid.

Till Moneypal.
EasyCredit utökar med lån mellan 4000-10000 kr och tar bort avgiften

EasyCredit är en av långivarna av mobillån och webblån som vi jämför på den här sajten och våra systersajter (se länkar i högerkolumnen för att ta dig vidare till andra lånebelopp och motsvarande räntor och avgifter för snabblån).

EasyCredit utökar låneutbudet med lån 4000 kr, lån 5000 kr, lån 6000 kr och uppåt till 10000 kr. Ansökningsavgiften på 25 kr som man hade tidigare har också tagits bort. Det betyder att samtliga kunder numera ansöker om lån utan ansökningsavgift. Tidigare erbjöd man lån på 500 kr, 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr.

Långivaren Easycredit har funnits sedan 2006 och var bland de första i Sverige på marknaden för snabblån och snabba krediter. EasyCredit har ungefär 50 000 snabblånekunder. Det finns inga dolda kostnader, alla avgifter redovisas på webbplatsen. Låneansökningen är kostnadsfri.

Till EasyCredit.
Pengos utökar med lån på 5000 kr

Hos Pengos kan man ta SMS-lån och webblån sedan en lång tid tillbaka. Tidigare kunde man låna 500 kr, 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr och 4000 kr. Nu utökar man med tusen kronor till med mobillån och internetlån på 5000 kr.

Lånevillkor SMSlån hos Pengos

För att få teckna ett lån på 5000 kr måste man uppfylla Pengos allmänna lånevillkor och dessutom ha lånat 4000 kr tidigare. För webblån tillkommer det inga avgifter med för smslån kostar varje sms 15 SEK. Du måste betala tillbaka lånet i sin helhet inom 30 dagar från det att du blivit beviljad lånet. Det inte är möjligt att dela upp betalning på lån från Pengos.

Skatteavdrag i din årliga deklaration

Räntan man betalar för webblånet eller smslånet hos Pengos är avdragsgill. Pengos hade tidigare avgifter, men det har man tagit bort och nu betalar man endast ränta (obs! det tillkommer en avgift för varje sms om man tar mobillån eller smslån). Detta betyder att du vid din årliga deklaration kommer att få ett skatteavdrag på 30% för ditt lån.

Till Pengos.
Folkia och Kredit 365 sänker priserna för nya kunder och höjer för återkommande kunder

De båda långivarna Folkia och Kredit 365 förändrar sina lånevillkor för nya och återkommande kunder. Folkia och Kredit 365 erbjuder snabblån i form av mobillån/smslån och webblån/internetlån.

För nya kunder så sänker Folkia och Kredit 365 priserna medan det blir ganska mycket dyrare för återkommande kunder. Folkia har länge varit en av de långivare av mobillån och internetlån som har haft lägst priser. Vi får se om det nya upplägget ger mer kunder.

Folkia och Kredit 365 erbjuder smslån och webblån på bland annat följande belopp (klicka vidare för att jämföra Folkias och Kredit 365s priser och avgifter med övriga konkurrenter):

  • 1000 kr
  • 2000 kr
  • 3000 kr
  • 4000 kr
  • 5000 kr